Forever living products

Hvad er Aloe Vera?


Aloe Vera er en sukkulent, en subtropisk plante med tykke kødfyldte blade. Bladene indeholder en tyktflydende gelé, som udover vand indeholder små mængder næringsstoffer som vitaminer og mineraler. Gelèen kan drikkes eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og kropsplejeprodukter. Som kosttilskud hjælper Aloe Vera med til at holde maven i form. Udvendigt tilfører den fugt, blødgør og lindrer kløe efter insektstik. Det er også sådan den er blevet anvendt gennem tiden. Man har knækket et blad af planten og ved behov anvendt geléen direkte på huden.


Dyrkning3 aloe vera blade
Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra bunden og dyrker vores Aloe Vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.

For at sikre fuld kontrol over hele processen fra dyrkning til det færdige produkt ejer vi selv plantagerne. Al dyrkning foregår økologisk og med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Hver plante begynder som et skud, der skæres af roden på den modne plante.

Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres hurtigt videre for at blive forædlet og stabiliseret.


markerForever har stor erfaring med håndtering og forædling af frisk Aloe vera til produkter, der er populære verden over. Vores plantager ligger i USA, Texas, Mexico og Den Dominikanske Republik. Som verdens største producent af Aloe Vera er det naturligt for os at værne om miljøet.

  

Hvor hører FLP hjemme?

Startet af Rex Maugham i 1978 i Arizona i USA. Siden er firmaet vokset til en global milliardindustri og Rex Maughan har virkeliggjort sin vision: At give alle mennesker muligheden for at få det bedre ved hjælp af Aloe vera, samt tilbyde dem et rigere liv.

Firmaet startede i 1998 Forevers nordiske virksomhed med hovedkontor i Mölndal i Gøteborg.

Firmaet er stolte af AAA-rating, som viser en økonomisk stabil virksomhed.

 

Et rent produkt
Når bladene er høstet, gennemgår de en grundig rensningsproces, hvor de skylles flere gange i koldt vand og endda højtryksrenses. Eventuelt affald fjernes, og bladene inspiceres for at sikre, at de ikke er beskadigede. Vi henter Aloe Vera-geléen fra plantens indre, hvor den er godt beskyttet mod ydre påvirkninger. På den måde udvindes geléen i sin reneste form.

Fra os til verden. Når geléen er godkendt, bliver den transporteret til et automatisk påfyldningsanlæg, der fylder 300 dunke (drikkeemballage) pr. minut. Dunkene leveres til kunder over hele verden, og det er de nu blevet i mere end 30 år. Alene i Skandinavien har vi 80.000 faste kunder til vores Aloe vera-drik. Millioner af mennesker i hundredvis af lande bruger vores produkter som en del af en sund og god livsstil både nu og senere i livet.

 gul drik i marken

Så har du behov for mere energi og overskud i din hverdag - giv os et kald.

Mange hilsner

Ivan og Lene Bitsch Høeg

Forever Business Owner


Tlf. 2146 2488 ellertop 8Tlf. 4078 6141
Skype: Ivan.Hoeg


Mail:
Lene@ivanhoeg-consult.dk

Ivan@ivanhoeg-consult.dkSe alle produkter på https://aloeverashoppen.myforever.eu 

Links

Gå ind og bestil produkter her: https://aloeverashoppen.myforever.eu

Ring til mig på +45 4078 6141 eller send en e-mail til ivan@ivanhoeg-consult.dk.